Voorbereidingen

Alle leden en passanten zijn weer van harte welkom, seizoen 2024 is geopend en de havenmeesters zullen jullie met open armen ontvangen.

vrijwilligers-makenhet-verschil

Vrijwilliger,

Via dit formulier is het mogelijk je op te geven voor werkzaamheden binnen de vereniging.

Een  vereniging bestaat niet alleen uit leden en een bestuur, maar bovenal vrijwilligers. Vanuit deze vrijwilligers is ons bestuur en team havenmeesters samengesteld en zeker niet te vergeten allerlei andere hand en spandiensten. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en vinden het dan ook fijn dat jij de moeite neemt je aan te melden als vrijwilliger om de vereniging te ondersteunen. Er is altijd wel een taak die op je lijf geschreven is en jou genoeg voldoening zal brengen.

Via ons fotoboek kun je vast een idee krijgen hoe het één en ander toegaat.

Het bestuur

 

Aanmelding vrijwilliger

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

@mail: retseemnevah.[antispam].@wsvhargervaart.nl

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1660 meter lange linthaven met een diepgang van 1.20 meter en vanaf  het Noord-Hollandskanaal richting Hargervaart te bereiken met een maximale doorvaarthoogte van 3.30 meter. Aan de Hargervaart kunnen vaartuigen met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar afgemeerd worden. De haven ligt centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!