hargervaart1

Opening seizoen

Laat de brandstof prijs je niet weerhouden om de route naar WSV Hargervaart te ondernemen, leden en passanten zijn weer van harte welkom.

Heropening Hargervaart

Behouden vaart
De Hargervaart blijft bestaan, dankzij de enorme inzet van een groep vrijwilligers en de steun van vele booteigenaren, Kees Stam van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Cees Roem wethouder van de gemeente Bergen, werd zaterdag 11 juni 2011 om 14.00 uur de passantenhaven bij het havenkantoor aan de voorzijde van de vaart heropend.

De Hargervaart is een van de oudste jachthavens van Nederland. Dankzij de enthousiaste bestuursleden van WSV Hargervaart, de steun van de plaatselijke middenstand en de inzet van wethouder Cees Roem, werd 12 mei 2011 door de raad van Bergen unaniem besloten om de exploitatievergunning van de Hargervaart aan de watersportvereniging te geven. Zowel booteigenaren met seizoenplaatsen als passanten reageren opgetogen. “Een van de mooiste Nederlandse natuurgebieden vind je hier", aldus een passant. “Net als de rust en ruimte, en natuurlijk het strand en de zee en de gezellige dorpjes.

Voor slideshow klik foto aan

8 2

 
 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1800 meter lange linthaven aan de Hargervaart waar de boten met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar liggen en centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!