foto-homepagina-met-logo

Jachthaven open

Na een vruchtbare werkdag met vele vrijwilligers ligt de haven er weer keurig bij om onze leden en passanten te verwelkomen.

handdruk

Opzeggen lidmaatschap

"Jammer dat je weggaat"  

Wij hopen dat je hebt genoten van onze vereniging en omgeving. Natuurlijk zijn er genoeg redenen op te noemen waardoor een lidmaatschap beeindigt wordt, mocht je in de toekomst weer lid willen worden kun je het lidmaatschap formulier gebruiken. Voor opzegging kun je dit formulier invullen en zodra je de bevestiging van de secretaris hebt ontvangen is jouw beeindiging lidmaatschap van de WSV Hargervaart een feit.  

Opzeggen lidmaatschap WSV Hargervaart

Beveiligingscode Beveiligingscode

 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1800 meter lange linthaven met een diepgang van 1.20 meter en vanaf  het Noord-Hollanskanaal richting Hargervaart te bereiken met een maximale doorvaarthoogte van 3.30 meter. Aan de Hargervaart kunnen boten met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar afgemeerd worden. De haven ligt centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!