handdruk

Opzeggen lidmaatschap

"Jammer dat je weggaat"

Wij hopen dat je hebt genoten van onze vereniging en omgeving. Natuurlijk zijn er genoeg redenen op te noemen waardoor een lidmaatschap beeindigt wordt, mocht je in de toekomst weer lid willen worden kun je het lidmaatschap formulier gebruiken. Voor opzegging kun je dit formulier invullen en zodra je de bevestiging van de secretaris hebt ontvangen is jouw beeindiging lidmaatschap van de WSV Hargervaart een feit.

Opzeggen lidmaatschap WSV Hargervaart

Beveiligingscode Beveiligingscode