Nieuw jaar, nieuwe start. Afhankelijk van de Corona perikelen hopen wij iedereen weer vanaf +/- 15 april te ontmoeten in de Hargervaart.

Welkom

Watersportvereniging Hargervaart, is een vereniging met een unieke jachthaven, gelegen in een natuurlijke omgeving, dicht bij Groet, bos en strand.
De loop- fietsafstand naar bos, duin en zee is ongeveer 2 tot 3 kilometer en op 4 km fietsafstand van Schoorl.
De watersportvereniging heet iedereen welkom in deze rustig en landelijk gelegen passantenhaven.

Onze Haven

2

De WSV Hargervaart beheert de passantenhaven Hargervaart sinds 2010. Het beheren wordt door vrijwilligers uitgevoerd waar iedereen hartelijk welkom is om zich voor in te schrijven, middels dit formulier, om op de van te voren geplande klusdagen te helpen.
De Hargervaart is een 1800 meter lange linthaven. Dit wil zeggen dat afgemeerde boten alleen achter elkaar mogen liggen. Dubbel liggen is niet toegestaan.
Volgens het havenreglement moet er minimaal 2 meter afstand zijn tussen de boten onderling

In de Hondsbossche Vaart, het verlengde gedeelte vanaf de brug, tot aan het begin van de Hargervaart is het op last van het HHNK verboden af te meren.

Openstelling:

Overnachten is slechts mogelijk voor boten die beschikken over een eigen sanitaire voorziening met een vuilwatertank. Ontbreekt de vuilwatertank kunnen er tegen betaling cactus zakken aangeschaft worden bij de havenmeester of gebruik maken van de 3 units in de haven met toiletten.

Onze gedragsregels:

Van onze leden en/of passanten vragen en verwachten wij dat zij zich aan het havenreglement en eventuele van de havenmeester toegevoegde aanwijzingen/maatregelen houden zodat wij met z'n allen een prettig verblijf hebben aan de hargervaart.

Ons havenkantoor

4

Ons havenkantoor is open tussen 09.00 -10.00 uur en 17:00-18:00 uur.
Er mag 1 bezoeker per keer naar binnen
Betalingen in principe alleen per pin

Windschermen

Windschermen, ook de haringen, moeten op minimaal 2 meter afstand van het voet/fietspad staan