hargervaart1

Opening seizoen

Laat de brandstof prijs je niet weerhouden om de route naar WSV Hargervaart te ondernemen, leden en passanten zijn weer van harte welkom.

Haven per boot, auto of openbaar vervoer

Vaarweg

Vanuit het Noordhollands kanaal, nabij de Zijpersluis, kun je de haven bereiken via de Hondsbosschevaart en de Hargervaart
Bij de brug staan verwijsbordjes naar onze passantenhaven 

brugnh

Autoweg

Vanaf Alkmaar N9 richting Schoorl, afslag Schoorl / Bergen, rechtsaf richting Schoorl, Hogenweg, eerste Nieuweweg, Heereweg, rechtsaf naar Hargervaart (Restaurant Duingroet) (Google maps)

Vanaf Anna Paulowna, vanaf N249 naar N9 richting Schoorl, naar de parallelweg in Burgerbrug, Molenweg, Hargerweg, linksaf naar Hargervaart (Restaurant Duingroet) (Google maps)

Openbaar vervoer

Vanaf station Alkmaar 1 minuut lopen naar bushalte station Alkmaar, Connexxion bus 151, bushalte De Bokkensprong Schoorl, 6 min lopen naar Hargervaart 4.

Om zelf een ander vertrekpunt dan Alkmaar te kiezen klik dan de volgende LINK


 
 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1800 meter lange linthaven aan de Hargervaart waar de boten met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar liggen en centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!