Voorbereidingen

Alle leden en passanten zijn weer van harte welkom, seizoen 2024 is geopend en de havenmeesters zullen jullie met open armen ontvangen.

Havenovrzicht

In onze haven zijn geen elektrische voorzieningen anders dan bij de mindervalide - apneu plekken welke zijn aangegeven met rode paalkoppen. Deze plekken en stroom zijn alleen verkrijgbaar na aanmelding en in overleg met de havenmeester.

Onze haven heeft 2 waterinname plaatsen, één bij het binnenvaren van de haven en de 2e ter hoogte van het havenkantoor/ draaiplaats. Buiten de douche - toilet ruimes zijn er nog een 5-tal punten verdeeld over de haven waar tijdens het verblijf water getapt kan worden 

Onze "natuur plekken" welke zijn aangegeven met groene paalkoppen, zijn vrij in te nemen net als alle overige plekken in onze linthaven. Het is een plek zonder schoeiing met gebruik van eigen loopplank.

havenoverzicht-wsv-hargervaart

 
 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1660 meter lange linthaven met een diepgang van 1.20 meter en vanaf  het Noord-Hollandskanaal richting Hargervaart te bereiken met een maximale doorvaarthoogte van 3.30 meter. Aan de Hargervaart kunnen vaartuigen met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar afgemeerd worden. De haven ligt centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!