Aanvang werkzaamheden

Geplaatst op 13-05-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: secretaris

Leden, Passanten,

Het materiaal is binnen om de schoeiing van de mindervalide aanligplaatsen te vervangen wat gelijk de startdatum is, zoals aangegeven door de aannemer, van de werkzaamheden welke uitgevoerd gaan worden door Hoogvliet B.V. De voorbereidende werkzaamheden als verwijderen tegels en leidingen open graven (klikmelding) hebben inmiddels al plaats gevonden. Ondanks het warme weer gaat het graven van de sleuf en het trekken van de oude schoeiing voorspeodig. zie ook het fotoboek

Bestuur WSV Hargervaart