Afsluiting vaarseizoen

Geplaatst op 11-09-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris

Leden en passanten,

1 Oktober is het weer zover, dat is de datum einde vaarseizoen voor WSV Hargervaart en gelijk het moment dat de haven wordt gesloten. Er zullen nog wat noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd om de haven winterklaar te maken als water afsluiten, wallenkant streamen. Zodra de openingsdatum bekend is van WSV Hargervaart voor het vaarseizoen 2022 zullen wij dit via de website bekend maken. Ook de datum voor de werkdag om de haven weer in topconditie te brengen, waar vele handjes licht werk maken. Wij hopen dat je hebt genoten van onze haven met zijn unieke omgeving en zien je graag terug in het nieuwe vaarseizoen 2022 bij WSV Hargervaart.

Bestuur WSV Hargervaart