hargervaart1

Opening seizoen

Laat de brandstof prijs je niet weerhouden om de route naar WSV Hargervaart te ondernemen, leden en passanten zijn weer van harte welkom.

Schoeiing herstel is afgerond

Geplaatst op 24-07-2021  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: De techniekers

Het is zover, de aangekondigde renovatie / herstel werkzaamheden bij de mindervalide plaatsen zijn afgerond. Verwijderen tegels, proef sleuven om te controleren waar de kabels - ledingen liggen, oude schoeiing verwijderen, nieuwe schoeiing plaatsen, eventueel schoeiingankers vervangen, grond aanvullen, tegels herplaatsen en als laatste de nieuwe aanlegringen gemonteerd. Dit alles in overleg/samenwerking met onze vrijwilligers en de fa. Hoogvliet B.V. Mede dankzij onze spontane vrijwilligers die geholpen hebben met scheppen, uitvlakken, ringen monteren, gras zaaien en het nat houden van het pas ingezaaide gras was het allemaal niet gelukt. De voortgang van deze geweldige klus is te bekijken via deze LINK waar een kleine collage aan foto's verschijnt welke door onze vrijwillige fotograaf Jannie zijn genomen. Laat nu het ingezaaide gras maar opkomen.

 

 

 


 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1800 meter lange linthaven aan de Hargervaart waar de boten met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar liggen en centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!