Voorbereidingen

Alle leden en passanten zijn weer van harte welkom, seizoen 2024 is geopend en de havenmeesters zullen jullie met open armen ontvangen.

Klusdag 9 april 2022

Geplaatst op 10-04-2022  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: secretaris

Hargervaarders,

De klusdag was weer een groot succes, ondanks een enkele bui en wat kou zaten de weergoden ons mee. Er zijn weer een heleboel klussen opgepakt met de aanwezige vrijwilligers, waarvoor onze dank, om het seizoen weer goed voor de dag te kunnen komen. Het is bijna natuurlijk dat wij met een bak koffie van Hein en jannie en een gebakje van onze voorzitter de dag begonnen. Zaken als een "afgevallen" deksel pompkast, nieuw computer systeem, herstel minder valide plaats, spoelbakken monteren, grote schoonmaak toiletten douches en alles er omheen, zorgen dat er weer overal water is, werd afgesloten met soep en broodjes en maakte het tot een geslaagde dag voor de vereniging.  Om een kleine impressie te krijgen zijn er weer wat foto's in ons fotoalbum geplaatst die zeker uitnodigend zijn te noemen. En natuurlijk blijven er nog wat klusjes liggen die tijdens het seizoen worden opgepakt. In het najaar zal er weer een klusdag komen en het is nog altijd zo vele handen maken licht werk. 

Bestuur

 

 


 

WaterSportVereniging Hargervaart

Hargervaart 4

1871PL Schoorl

Havenmeester:

Telefoon : 06-42745193

Aanwezig: 09:00 - 10:00 en 17:00 - 18:00

Contactformulier

Bankrekeningnummer:

NL75 RABO 0131 3131 34

Postadres:

Kalf 82c

1509AE Zaandam 

 

 

 

WaterSportVereniging Hargervaart, kortweg WSVH, is een prachtige 1660 meter lange linthaven met een diepgang van 1.20 meter en vanaf  het Noord-Hollandskanaal richting Hargervaart te bereiken met een maximale doorvaarthoogte van 3.30 meter. Aan de Hargervaart kunnen vaartuigen met een tussenruimte van 2 meter achter elkaar afgemeerd worden. De haven ligt centraal in de omgeving van zee, zandstrand, duinen en bossen voorzien van diverse wandel en fietsroutes. Het zijn de vrijwilligers die de haven in topconditie houden zodat het fijn recreëren is. Meld je aan en beleef het mee!